Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran transfer gelişmesi

Beşiktaş'ta transferde ilginç gelişme... Andre Schürrle ile Peniel Mlapa’nın menajerlerini yapan Ersin Akkan Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaşlı yöneticilerle görüştü.

Beşiktaş’ta yönetimin yeni sezon öncesinde transfer etmeyi düşündüğü iki yıldız ismin menajerinin Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden yapmış olduğu paylaşım taraftarları heyecanlandırdı. Siyah-beyazlı yönetimin transfer gündeminde yer alan Andre Schürrle ile Peniel Mlapa’nın menajerlerini yapan Ersin Akkan, gün içinde tesislere gelerek yöneticilerle görüşme yaptı.

Beşiktaş taraftarları heyecanlandıran paylaşım

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sürüyor. Gündemde yer alan isimlerden Schürrle Mlapa’nın menajerliğini yapan Ersin Akkan, sosyal medya hesabından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde olduğuna yönelik bir paylaşım gerçekleştirdi. Transfer komitesi de bu iki isimle temaslarına devam ediyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI