Beşiktaş'ta 3. Burak Yılmaz dönemi

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, Burak Yılmaz'la prensip anlaşmasına vardı. İşte gelişmeler...

Beşiktaş, Fransız ekibi Lille'den ayrılan eski futbolcusu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Transfer hakkında son kararı teknik direktör Valerien Ismael verecek.

Lille ile olan sözleşmesi biten ve gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği, Süper Lig'e dönüp dönmeyeceği merak konusu olan 36 yaşındaki tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından yeni sezonda Valerien Ismael yönetiminde ligde ve kupada şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda transfer çalışmalarına start vermişti.

Siyah beyazlı kulüpte, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael'in listesindeki isimlerle görüşmelerini sessiz sedasız sürdürüp bazı oyuncularla prensipte anlaşırken, bir transfer hamlesi de yönetim kanadından geldi.

Ajansspor'un haberine göre; Yeni sezon önce kiralık sözleşmesi biten Michy Batshuayi ile devam edilmezken, sözleşmeleri sona eren diğer forvet oyuncuları Cyle Larin ve Güven Yalçın ile de henüz yeni sözleşme imzalanmadı. 

Bu doğrultuda önceliği forvet transferine veren Beşiktaş'ta, asbaşkan Emre Kocadağ, Fransa'ya veda eden Burak Yılmaz ile görüşerek her konuda anlaştı. 

Yapılan görüşme de Burak Yılmaz para konusunu hiç gündeme getirmeyip, "Ben Beşiktaş kongre üyesiyim artık futbolumun sonuna geldim. İsterseniz seve seve gelirim para konuşmam" dediği öğrenildi. 

Kocadağ, Burak ile görüşmesini başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletirken golcü oyuncu için kararı teknik direktör İsmael'in vermesi görüşüne varıldı. 

Fransız teknik adamın Burak'ı istemesi halinde transfer gerçekleştirilecek. Başkan Çebi'nin hocanın istemesi halinde tecrübeli golcüye sıcak baktığı ve takımdaki gençlere de ağabeylik yapacağını düşündüğü öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın 3. Beşiktaş dönemi olacak

Daha önce iki kez Beşiktaş forması giyen golcü futbolcu, transferinin gerçekleşmesi halinde 3 kez siyah beyazlı formayı terletme şansını yakalayacak. Siyah beyazlı formayla 96 maça çıkan Burak Yılmaz 32 gol ve 10 asist kaydetti. 

İki kez gol kralı oldu

Kral lakaplı 36 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 2011-2012 sezonunda 33 gol ve 2012-2013 sezonunda 24 golle gol krallığı yarışının zirvesinde yer almıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI