Beşiktaş'ta 5 isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta Ocak ayında 5 futbolcuyla yollar ayrılacak.

Beşiktaş son dakika haberleri...Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımdan gönderilmesi gereken isimleri belirledi. 5 isim belirleyen Abdullah Avcı, gönderilmesini istediği isimlerden Muhayer'in kiralanmasını talep etti.

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı yönetime verdiği raporda; Douglas, Muhayer Oktay, Boyd, Lens ve Orkan’la yolların ayrılabileceğini iyi bir rakam gelmesi durumunda bu isimler arasında vazgeçilmezinin olmadığını söyledi.

Avcı bu isimlerden sadece Muhayer’in kiralanmasını isterken, Orkan’ın kesinlikle gitmesini istedi. Ayrıca Boyd ya da Lens’ten birisinin de takımdan ayrılmak zorunda olduğunu belirtti. Avcı’nın Necip’i sağ bekte oynatabileceği için hiç faydalanamadığı Douglas’ı da sildiği gelen bilgiler arasında. 

Beşiktaş'ta yeni transferlerin sosyal hayatları da önemli

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor üzerinden forvet ve kanat transferi için görüşmelerine devam ediyor. Yönetim devre arasında kadroya katılması düşünülen oyuncuların sosyal hayatlarını da analiz ediyor. Takıma yeni katılacak oyuncuların aynı zamanda marka elçisi olarak kullanılması da planlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI