Beşiktaş'ta ayrılık

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda flaş bir ayrılık yaşandı.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda flaş bir istifa yaşandı. Yaklaşık 6 yıldır Beşiktaş'ta görev alan genel menajer Cengiz Üçyürek'in görevine son verildi. 

Üçyürek'in uzun süredir yönetici Cihat Kumuşoğlu ve oğlu Vedat Kumuşoğlu ile arası kötüydü. 

Cengiz Üçyürek kimdir? 

30 Nisan 1970 Çanakkale doğumlu olan Aykut Cengiz Üçyürek, basketbola 1984 yılında Efes Pilsen altyapında başladı. 1988 yılında Efes Pilsen A Takımında oynamaya başlayan Cengiz Üçyürek sırasıyla; Karşıkaya, Çukurova, Antalya, Tuborg ve Muratpaşa Belediyesi’nde forma giydi. 1998 yılında basketbolu bırakan ve Cengiz Üçyürek, aynı yıl Muratpaşa Belediyesi’nde genel menajer olarak görev aldı. 2001-2003 yılları arasında Banvit’te genel menajerlik görevini üstlenen Cengiz Üçyürek, 2006-2008 ve 2010-2012 yılları arasında Antalya BŞB’de genel menajer olarak görev aldı. 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta Basketbol Altyapı Genel Koordinatörü olarak görev yapan Cengiz Üçyürek, 2015-2016 sezonu başında Basketbol Şubesi Genel Menajerlik görevine getirilmişti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI