Beşiktaş'ta flaş Kagawa ve Adriano kararı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktörü Abdullah Avcı, Kagawa ve Adriano'nun takımda kalmasını istiyor.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Siyah-beyazlı kulüple sözleşmeleri sona eren Adriano ve Kagawa’nın takıma tekrar kazandırılmasını istedi. Yöneticilerle bir araya gelen başarılı teknik adam, bu iki yıldızı da kadrosunda görmek istediğini yöneticilere iletti.

Adriano ile ekonomik sıkıntılar var

Avcı’nın kadroda görmek istediği Adriano ile Siyah-beyazlı yöneticiler sezon başından beri görüşse de şu ana kadar ekonomik konularda uzlaşma sağlanamadı. Brezilyalı oyuncu, yıllık 2 milyon Euro ücret isterken, siyah beyazlılar Adriano’ya 1.3 milyon Euro önerdi. 34 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi durumunda, siyah beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kagawa’nın ilk tercihi İspanya

NTV’de yer alan habere göre Avcı’nın kalmasını istediği diğer yıldız oyuncu Kagawa’nın ilk tercihi ise İspanya. Geçen sezon devre arasında Dortmund’dan kiralanan Kagawa, sezon bitince Alman ekibine geri döndü. Avcı’nın kalması yönünde rapor verdiği Japon futbolcu kariyerine İspanya’da devam etmek istiyor. Borussia Dortmund ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Almanya’ya veda etmeye hazırlanan Kagawa’nın geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 30 yaşındaki oyuncu İspanya’dan istediği teklifi almaması durumunda Beşiktaş ile masaya oturacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI