Beşiktaş'ta hedef 31. hafta

Süper Lig’de 28. haftanın en karlı takımı olarak kapatan Beşiktaş’ta yeni hedef 31. haftadaki Galatasaray maçı olarak belirlendi.

Süper Lig’de 28. haftanın en karlı takımı olarak kapatan Beşiktaş’ta yeni hedef 31. haftadaki Galatasaray maçı olarak belirlendi. Cumartesi akşamı Vodafone Park’ta lider Başakşehir’i 2-1 ile geçen Siyah-beyazlı takım, lider ile arasındaki puan farkını 8’e indirdi. Pazar akşamı Galatasaray’ın Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalmasının ardından Sarı-kırmızılı takım ile aradaki puan farkı üçe düştü.

Her şey Beşiktaş’ın elinde

Sezonun bitmesine 6 hafta kala şampiyonluk için umutlanılsa da asıl hedef olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak belirlendiği Kara Kartal’da tüm planlar bir yandan da lig ikincisi olmak üzere yapılıyor. Ligde kalan 6 maçı kazanması halinde Beşiktaş’ın ligi ikinci bitirmesi de kesinleşti. Siyah-beyazlılar, Sivasspor ve Ankaragücü ile oynayacakları maçın ardından Türk Telekom’daki derbi maçına odaklanmaya başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI