Beşiktaş'ta olağanüstü hal çağrısı

Lig yarışına havlu atan Beşiktaş'ta Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Başkan Ahmet Nur Çebi yönetimini ve kurulları acil toplantıya çağırdı.

Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçların ardından şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş, 25 Şubat için planlanan Divan toplantısına hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı kulübün Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi toplantıya çağırdı.

Tüm kurullar toplantıya çağırıldı

Tevfik Yamantürk, 31 Ocak günü tüm kurullara çağrıda bulunarak bir yazı gönderdi. Gönderilen yazıda kurullar 3'er temsilci ile yemekli toplantıya davet edildi. Yamantürk, bu daveti sosyal medya hesabından da yayınladı.

İşte kurullara gönderilen yazı

Gönderilen yazıda, "Divan Başkanlık Kurulu olarak, tüzüğümüzün Kurulumuza verdiği yetki ve görevler çerçevesinde, Kurullar arası iletişim ve işbirliğini sağlaman ve 25 Şubat 2023 günü Divan Kurulu toplantımız için görüş alışverişinde bulunmak üzere sizleri 23 Şubat 2023 günü saat 19.00'da White Papper by Divan Vodafone Park'ta düzenleyeceğimiz yemekli toplantımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız" denildi.

Yapılan çağrıya, "Toplantı ve yemeğimize Kurullarımızı temsilen 3'er kişi olarak katılmanızı dileriz" ifadeleri ile son verildi.


Taraftar yönetimi istifaya çağırdı

Beşiktaş taraftarı, Sivasspor ile son oynanan lig maçında 1-0 kaybedilmesinin üzerine futbolu beğenmemiş ve tepki göstermişti. Tribünler, yönetimi istifaya davet etti.

Şenol Güneş'ten istifa tezahüratına yanıt

Maç sonu istifa çağrısı hakkında açıklama yapan Şenol Güneş, "Beşiktaş’ın mağlubiyeti beni ilgilendirir. Takımın sorumlusu da benim. Maçı kazansaydık taraftar tepki göstermeyecekti. Kaybettik, 2 maçı da kazanabilirdik ama her şey bitti panik yapalım diye düşüncemiz yok. Taraftarın tepkisi sağlıklı bir durum değil" dedi. 

Ajansspor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI