Beşiktaş'tan Emre Demir İçin Flaş Teklif

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ... Beşiktaş'tan Emre Demir hamlesi...

Beşiktaş, Kayserispor’da forma giyen genç futbolcu Emre Demir'in transferi için harekete geçti. İki kulüp yöneticileri, bu hafta oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçında ikinci kez masaya oturacak. 

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor’da forma giyen Emre Demir için resmi teklifte bulundu. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın transfer raporu doğrultusunda harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 16 yaşındaki futbolcunun transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Genç futbolcuyla ilgili yapılan ilk görüşmeden net sonuç çıkmazken, Beşiktaş’ın yapmış olduğu teklifin, Kayserispor yönetiminin Emre için belirledikleri bonservis ücretinin altında kaldığı öğrenilirdi.

Beşiktaş yönetiminin, bu hafta konuk olacağı Kayserispor müsabakası öncesi sarı-kırmızılı yetkililerle Emre Demir için ikinci bir görüşme yapacağı belirtildi. 

Mensah için de nabız yoklanacak

Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan bir diğer isim ise Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah... Siyah-beyazlıların, Emre Demir’in yanı sıra Kaysersipor’da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için de sarı-kırmızılı kulübün yöneticileriyle yöneticilerle öğrenildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da geçtiğimiz günlerde, hem Emre Demir hem de Mensah için yurt içi ve yurt dışından teklifler olduğunu açıklamıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI