Beşiktaş'tan sürpriz transfer

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Arthur Masuaku'nun üstünü çizdi... Ocak ayında kiralık sözleşmesinin feshi gündemde. Ceyhun Kazancı onun yerine ise Sparta Prag'da forma giyen Casper Höjer'i buldu. Güneş ise bu oyuncu da Trabzonspor ve Fenerbahçe'de oynayan Filip Novak havası sezdi. 1 numaralı hedef haline getirdi...

Şenol Güneş, Arthur Masuaku’dan umudu kesti… DR Kongolu sol bekin kiralık sözleşmesinin feshedilip devre arasında gönderilmesini istiyor.

Rıdvan Yılmaz için Ceyhun Kazancı bir araştırma yaptı. Sonuç alamadı. Genç oyuncunun kısa vadede Süper Lig'e dönme planı yok. Bu yüzden arayışlar yurt dışına çevrildi. Bir yandan Kazancı’nın scout ekibinin elindeki isimler incelendi. Diğer yandan Dünya Kupası’ndan önce oynanan hazırlık maçlarında bazı sol bekler araştırıldı.

Yeni dönemde izlenen beklerin hiç birisi Güneş’i kesmedi. Ancak Kazancı’nın listesindeki isimlerden birisi tecrübeli teknik adamın dikkatini çekti. Çekya’nın Sparta Prag takımının Danimarkalı sol neki Casper Höjer.

28 yaşındaki sol bekte Trabzonspor’da ve Fenerbahçe’de oynayan Filip Novak havası sezen Güneş bir araştırma yapılması talimatı verdi. Masuaku’nun sözleşmesi feshedilebilir, ayrıca Höjer konusunda aşama kaydedilirse Beşiktaş’ın bir numaralı hedefi olacak gibi duruyor.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI