Beşiktaş'tan Tolgay Arslan açıklaması: Galatasaray'dan...

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'dan çarpıcı açıklama

Beşiktaş Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, Galatasaray’ı Tolgay Arslan hakkında her hangi bir girişiminin olmadığını açıkladı. Kavalcı, yıldız oyuncunun takımdan ayrılması için değerini bulması gerektiğini vurguladı.

Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile görüşüyoruz

Tolgay için Fenerbahçe ile görüşüldüğünü kaydeden Kavalcı, “Biz oyuncuya bir yatırım yaptık ve bunun karşılığını almadan göndermeyiz. Tolgay’ın sözleşmesi devam ediyor. Beşiktaş’la bir anlaşması var ve kendisinin de bir değeri var. Şu ana kadar bizim istediğimiz parayı getiren olmadı. Tolgay için yurt dışından henüz teklif yok, yurt içinden bazı teklifler var ancak bu teklifler istediğimiz miktara ulaşmadığı için anlaşma sağlanamadı” dedi.

Tolgay Arslan için Fenerbahçe’nin teklifinin olduğunu belirten Kavalcı, Galatasaray’ın ise Tolgay için herhangi bir teklifte bulunmadığını da sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI