Böylesi görülmedi!

Beşiktaş'ta Zorlu Bir Sezon: Gol Yollarındaki Sorunlar

Beşiktaş, bu sezon ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yarattı ve son yıllarda görülmemiş derecede kötü bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, tarihi bir dönem yaşıyor.

Gol sorunu 

Bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Beşiktaş, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla Süper Lig'i dördüncü sırada bitirme şansını zora soktu. Avrupa hedefine direkt ulaşabilmek için Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde etmesi gereken takım, ligde kalan 6 haftayı kayıpsız geçmenin peşinde. Ancak, Beşiktaş'ın bu sezon en büyük sıkıntılarından biri de gol yollarında yaşanıyor.

Yok böyle bir performans! 

Beşiktaş, ligde 32 haftada sadece 42 gol atarak, 2006-2007 sezonundan bu yana en düşük gol sayısına ulaştı. 2006-2007 sezonunda 32 hafta sonunda 41 gol atan Siyah-Beyazlılar, 17 sezon sonra bu istatistikte en kötü performansını sergiledi.

Geçmiş sezonda Beşiktaş, 2015-2016 döneminde şampiyonluk elde ettiği zaman 32 haftada 71 gole ulaşmıştı. Ancak, bu sezon gol yollarındaki etkinliği beklenenin altında kaldı.

Transfer Çalışmaları Hız Kazanıyor

Beşiktaş, zorlu sezonun ardından transfer çalışmalarına hız kazandırıyor. Siyah-Beyazlılar, takımın gelecek sezon için güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI