Burak Yılmaz fırtınası devam ediyor

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, attığı gollerle Beşiktaş’ı sırtlamaya devam ediyor.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, attığı gollerle Beşiktaş’ı sırtlamaya devam ediyor. Geçen haftaki Başakşehir maçında da gol atan tecrübeli oyuncu, Sivasspor maçının son anlarında kazanılan serbest atışta muhteşem bir gole imza koydu. Burak Yılmaz, siyah-beyazlı formayla 11. maçında 9. golüne imza attı. Burak 1 de asist yaptı.  Beşiktaş’ın devre arasında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu, forma giydiği 11 maçta 9 gol atarak kısa sürede siyah-beyazlı takımın en golcü ismi oldu. Ligin ilk yarısında Trabzonspor formasıyla da ağları 5 kez havalandıran Burak, gol sayısını 14’e çıkardı.

Burak Yılmaz, bir de asist yaptı

Sezonun ikinci yarısında Akhisarspor ve BB Erzurumspor karşılaşmalarında forma giyen ancak gol atamayan Burak Yılmaz, Antalyaspor deplasmanında ise cezası nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. Bursaspor mücadelesinde 2 gol atarak siyah-beyazlı formayla siftah yapan tecrübeli golcü, Fenerbahçe maçında da 2 kez ağları sarsmayı başarmıştı. İç sahada oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde frikikten golü bulan tecrübeli oyuncu, bu maçta Adem Ljajic’in golünün de asistini yapan isim oldu. Milli maçlardan önce oynanan son lig maçında iç sahada Göztepe ağlarını havalandıran Burak Yılmaz, geçtiğimiz hafta oynanan Rizespor mücadelesinde de gol atmayı başardı. Burak, Rizespor karşılaşmasında attığı golle, bu sezon Beşiktaş formasıyla ilk kez bir deplasman maçında gol atmış oldu. 10 maçta filelere gönderdiği 9 golle Beşiktaş’ın en golcü ismi olan Burak’ı 7 golle Adem Ljajic takip etti. Ljajic aynı zamanda bu sezon 8 de asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI