Cenk Tosun satış listesinde

Beşiktaş’tan geçen sezon rekor bir bedelle Everton’a transfer olan Cenk Tosun konusunda İngiliz kulübü flaş bir karara imza attı.

Beşiktaş’tan geçen sezon rekor bir bedelle Everton’a transfer olan Cenk Tosun konusunda İngiliz kulübü flaş bir karar aldı. Devre arasında golcü arayışlarında bulunan Beşiktaş’ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe bu oyuncu ile ilgileniyordu.

Cenk Tosun satış listesinde

İngiltere’nin Kuzey Bölgesi’nin yerel gazetesi Liverpool Echo‘da yer alan habere göre Everton golcü oyuncuyu satış listesine koydu. Birçok takımın kiralamak için girişim yaptığı oyuncuya gelen kiralık teklifleri kabul görmedi. Bu oyuncuyu kesinlikle satmak isteyen Everton, Cenk’un bonservis bedelini ise 20 milyon Sterlin olarak açıkladı. Golcü arayışındaki Beşiktaş kadrosunu  Burak Yılmaz ile güçlendirdiği için bu oyuncudan vazgeçmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray da istenilen bonservis bedellerini ödemesi zor olduğu için Cenk’in Türkiye’ye dönmesi zor görünüyor.

Marco Silva’nın gözüne giremedi

Geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken golcü oyuncu, ilk yarıda çok az form şansı bulabildi. 27 yaşındaki oyuncu oynadığı maçlarda ise sadece 2 gol atabildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI