Dele Alli ve Ghezzal belirsizliği

Beşiktaş'ta Dele Alli ve Ghezzal Fenerbahçe derbisinde oynayacaklar mı? İşte detaylar...

Beşiktaş'ta 2 yıldızın Fenerbahçe maçına yetişip yetişmeyeceği net değil.

Milli maçlar öncesi çıktığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş için lige verilen ara sonrasında çıkılacak Fenerbahçe derbisi büyük önem taşıyor.


Kötü gidişe ezeli rakibi karşısında alınacak bir galibiyetle son vermek isteyen Kartal 3 günlük aranın ardından bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Sakatlıklar nedeniyle bu sezon büyük sıkıntı yaşayan siyah beyazlılarda Ankaragücü deplasmanında maçı tamamlayamayan Dele Alli’den kısmen sevindirici haber geldi. Uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem nedeniyle Başakşehir ve İstanbul maçlarını kaçıran İngiliz yıldız dün sahaya indi. Kendisine uygulanan özel program dahilinde antrenman yapan Alli derbiye yetiştirilmeye çalışılıyor.


EN İYİ İHTİMAL PAZARTESİ

Devre arasında çıktığı Alanya maçından bu yana takımdan uzak kalan Rachid Ghezzal’ın durumundaki belirsizlik ise devam ediyor. Ligde 4 maçtır takımdan uzak kalan Cezayirli futbolcunun hafta başında takımla çalışmalara başlaması planlanırken derbide yer alıp almayacağı ise son gün belli olacak

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI