Derslerle dolu...

Tabii ki hayal kırıklığıyla geçen sezonda alınacak çok ders var. Dün çok eksikli Beşiktaş ilk 25 dakikada rakibine baskı uygulasa da pozisyon bulmakta zorluk çekti... Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar'ın köşe yazısı

Derslerle dolu...

Tabii ki hayal kırıklığıyla geçen sezonda alınacak çok ders var. Dün çok eksikli Beşiktaş ilk 25 dakikada rakibine baskı uygulasa da pozisyon bulmakta zorluk çekti. İlk yarının sonlarında öne geçen Konyaspor Beşiktaş'ın üçlü savunmasına kanatlardan atak yaptı ve zaman zaman da poziyonlar da buldu. Ismael baktı olacak gibi değil; ikinci yarı dörtlü savunmaya geçti. Aslında olması  gereken buydu. Ama uzatma anlarında galibiyet uğruna yine üçlü savunma geçince takım yine bocaladı. Tavsiyem şu ki; Ismael dünkü maçı bir kez daha izlemeli. 

Beşiktaş'ta Ghezzal; takımın beyni.. Cezayirli futbolcu dün yenilgiye isyan eden bir futbol ortaya koydu. Emirhan dün yine görevini yaparken Kenan attığı golle taraftarlar da barıştı. 

Kaleci Emre dün yine çok iyiydi. Başarılı kurtarışlarının yanı sıra kalesini zamanında terk edişi ve topu oyuna sokuşuna da tam not verdim. 

Beşiktaş'ta dün Necip yine yüreğini ortaya koyan isimdi.  Batshuayi'nin son dakikada direkten dönen topu sezonun özeti gibiydi. 

Dün çok eksikli Beşiktaş'ın kazanma isteğini alkışlamak gerek ama bu takımın çok ciddi revizyona ve yapılanmaya ihtiyacı var. 

Taraftarın zaman zaman yaptığı protestoya tabii ki hak veriyorum. Çünkü sahada hak ettikleri takımı  görmek istiyorlar. Her neyse, bu sezonu unutalım, önümüze bakalım. Maçın ardından taraftarların  Vida ve Larin'e  yaptığı alkışlı veda maçın güzeliklerindendi. 

SİNAN VARDAR - Fotomaç



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI