Diego Costa Transferinde Sıcak Gelişme

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Diego Costar transferinde kıran kırana pazarlık yaşanıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, serbest statüde yer alan Diego Costa ile görüşmelerini sürdürüyor.

Geçen sezonun başarılı santrforu Vincent Aboubakar'ı kaybeden Beşiktaş, forvet transferinde dünya yıldızı Diego Costa için son dönemece girdi.

Diego Costa fiyat indirdi

Ajansspor'un haberine göre, Kıran kırana süren pazarlıklar sonucunda Costa, istediği ücrette ve imza parasında indirime gitti.  

Fark 1 milyon Euro

Siyah beyazlılar ile yıldız oyuncu arasındaki fark 1 milyon Euro'ya kadar düştü. İki taraf yarın sabah son kez masaya oturacak.

Beşiktaş'ın teklifi ne kadar? 

Beşiktaş, son olarak 1 yılı opsiyonlu 3 yıl için Costa'ya 1.5 milyon Euro imza parası ve 2 milyon Euro maaş teklif etti. 

Diego Costa ne kadar istedi?

Brezilya asıllı İspanyol oyuncu ise maaş olarak 3 milyon Euro talep ediyor. Costa ile ilgili transfer çalışmasını yürüten Pedro Santos, iki taraf arasında farkın 1 milyon Euro'ya indiğini belirterek yarın sabah siyah beyazlı yetkililerle tekrar masaya oturacağını söyledi. 

Şampiyonlar Ligi faktörü

Oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istemesi Beşiktaş'a transferde avantaj sağlıyor.

Galatasaray da devreye girebilir

Beşiktaşlı yetkililerin yarın sabah transferi bitirmek için yeni bir teklif yapacakları öğrenildi. Siyah beyazlılar, Galatasaray'da başkanlık seçimi yapılmadan transferi bitirmek istiyor.

Sarı kırmızılılarda başkan adaylarının Radamel Falcao ile yolları ayırarak Diego Costa'ya talip olması büyük olasılık gözüküyor.

Diego Costa'nın Performansı 

Son olarak Atletico Madrid forması giyen ve serbest statüde yer alan 32 yaşındaki oyuncu, 2020-21 sezonunda çıktığı 7 maçta 2 gol kaydetti. 

Atletico Madrid: 216 maç, 83 gol, 36 asist

Chelsea: 120 maç, 58 gol, 24 asist

Real Valladolid: 36 maç, 9 gol, 6 asist

Albacete: 36 maç, 9 gol

Celta Vigo: 30 maç, 6 gol

Raya Vallecano: 16 maç, 10 gol, 4 asist

Penafiel: 13 maç, 5 gol

Braga: 9 maç, 1 gol, 1 asist

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI