Emirhan İlkhan böyle veda etti

İtalya'nın Torino takımına transfer olan Emirhan İlkhan, transferinin resmileşmesinin ardından sosyal aracılıyla açıklama yayınladı.

İtalya'nın Torino takımına transfer olan Emirhan İlkhan, transferinin resmileşmesinin ardından sosyal aracılıyla açıklama yayınladı. 

Emirhan İlkhan Beşiktaşlı taraftarlara veda ederken şu ifadeleri kullandı; 


Sevgili Beşiktaş ailem, bir veda yazısı olarak değil bir teşekkür yazısı olarak paylaşıyorum bu yazıyı. Duygularımı, düşüncelerimi, hislerimi ve son bir haftada yaşananları kelimelere dökmek çok zor ancak bunu sizlere borçlu olduğumu düşünüyorum.

Geride bıraktığımız sezonun ortasından itibaren bu takımın bir parçası haline geldim ve sizlerin sonsuz desteği, kendime verdiğim sözler ve taraftarlık duygumla çıktım her maça. İlk maç, ilk kupa, ilk gol ve evimizde sizlerin önünde oynamanın duygusunu tecrübe ettim. Seçmeleri kazandığım o gün okuldan antrenmana koşarak gittiğim günler bunun hayaliyle yaiayan bir genç olarak tarifi olmayan duygulardı. Beni büyüten her zaman yanımda olan ailemin bende ne kadar emeği varsa kulübümüzün de bende o kadar emeği oldu. Yaşım genç olsa da bunun her zaman bilincinde olarak hareket ettim.

Ben Beşiktaş'ta forma giymeye başladıktan sonra değil bu kulübün kapısından ilk girdiğim andan itibaren burada olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyordum. Bu formayı giydikten sonra Avrupa'da oynamak gibi bir hedefim de var elbet. Kimileriniz şu an bunun erken olduğunu düşünüp bana kızıyor olabilir, kimilerinizi bu yolda beni destekliyor olabilir. Bunun yoruma açık bir konu olduğunu biliyorum. Her bir taraftarımızın düşüncesine saygı duyuyor ve sizleri anlayabiliyorum. 

Avrupa'da futbol oynamak için kariyerimde yeni bir adım atıyorum. Beşiktaş'ta giydiğim ilk forma ve kulübümün verdiği manevi değerleri yanımda götürüyorum. Taraftarı olduğum kulübümü sizleri ve Türk futbolunu başarıyla temsil etme gayretinde olacağım. Bende emeği olan antrenörlerimize, kulüp personelimizi ve oynadığım her maç beni tüm kalbiyle destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Tekrar kavuşmak üzere, hoşça kalın. 

Emirhan İlkhan

Torino Kulübü de, Emirhan'ın transferinin resmileşmesinin ardından 

'Hoşgeldiniz Emirhan' paylaşımında bulundu. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI