En son 4 Mart 2016!

Beşiktaş Yönetimi'nin Georges-Kevin N'Koudou tranfseri büyük tartışma yarattı.

Beşiktaş, Tottenham’ın Fransız oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou’yu transfer ederek çok büyük bir risk aldı… en son bir maçta 90 dakikayı 4 Mart 2016’da Marsilya forması giyerken Bastia’ya 2-1 yenildikleri maçta giydi.

O sezon Fransa Ligi’nde 28 maçta forma giydikten sonra N’Koudou, 2016-17 sezonunda transfer olduğu Tottenham’da 8 Premier Lig maçında 47 dakika, 2017-18’de 9 Premier Lig maçında 224 dakika, geçen sezon ilk yarıda Premier Lig’de 1 maçta 4 dakika, ikinci yarıda ise kiralandığı Monaco’da ise 3 maçta 20 dakika forma giyebildi.

N’Koudou son 3 sezonda toplam 21 maçta oynadı. Toplam 295 dakika sahada kaldı. Sadece geçen sezon Monaco’ya gitmeden önce Tottenham formasıyla Fulham maçında son 4 dakikada oyuna girdiği maçta 1 asist yaptı. Onun dışında oynadığı takımlara bir katkısı olmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI