Erol Bulut'tan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçenlerden biri olan Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut, bu iddialara son noktayı koydu. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş, kötü sonuçlar aldıktan sonra teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'nin çalıştıracağı açıklandı. Beşiktaş Yönetimi,bugünlerde teknik direktör arayışında... 

Erol Bulut'tan, 'Beşiktaş' açıklaması 

Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçenlerden biri olan Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut, bu iddialara son noktayı koydu. Deneyimli teknik adam, Beşiktaş ile ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Bu mesajlar hakkında konuşmak istemiyorum. Birçok şey okuyorum. Ama diğer kulüplerle ilgili hiçbir habere mesaj vermek istemiyorum. Ben kendi işlerime odaklandım. Cardiff City'deyim. Ondan sonra ne olacağını göreceğiz. Hayır. Sözleşmem hakkında konuşmamıza gerek yok. Bu yönetim kurulunun kararı, buna onların karar vermesi gerekiyor. Cardiff City'de oynayacağım üç maçım daha var ve adamlarımla birlikte en iyi işi yapmaya çalışacağım. Umarım herkes için olumlu, güzel bir tatil olur" şeklinde konuştu.

Cardiff City'nin başında 43 maça çıkan Erol Bulut, 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 20 mağlubiyet alarak toplamda 59 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. 

Yeniçağ 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI