Fabri: Beşiktaş'tan ayrılmam...

Fabri'den itiraf gibi açıklama; ''Beşiktaş'tan ayrılmam hataydı''

Beşiktaş’ın eski golcüsü Burak Yılmaz, Siyah-beyazlı takımın eski kalecisi Fabri’nin İngiltere’de mutsuz olduğunu ve Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi. İspanyol eldiven sezon başında Beşiktaş’tan Fulham’a gitmiş fakat orada istediği başarıyı elde edememişti.

Cenk Tosun: Fabri mutsuz

Beşiktaş’ın eski golcüsü Fabri ile konuştuğunu belirterek, İspanyol eldivenin kendisine şöyle dediğini aktardı: “Onunla konuştum. ‘Buraya gelmem en büyük hataydı. Keşke Beşiktaş’ta kalsaydım’ dedi. Benim de hedefim İngiltere’de oynamaktı. O çocuğunda belki öyleydi. Gitti, yapamadı. 2-3 maç oynadı, sonra kadroya bile almadılar. O da mutsuz. Türkiye’ye dönebilse, ‘Dönmek isterim’ diyor. Şimdi ikinci lige düştüler, inşallah orada oynar.”

Devre arasında Beşiktaş’ın yanı sıra başka takımlarla ismi anılan tecrübeli eldivenin sezon sonunda Loris Karius’un geri dönmesi halinde ismi Beşiktaş ile anılacağa benziyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI