Fenerbahçe'nin eski hocası gündemde

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi listesine Fenerbahçe'nin eski hocasını da aldı.

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına devam ederken, hem yerli hem de yabancı adaylar üzerinde duruyor. Listede şu anda Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın ve İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin başında bulunan eski Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut gibi yerli isimler bulunuyor. Yabancı teknik direktörler arasında ise Hansi Flick, Niko Kovac, Frank Lampard ve Gennaro Gattuso gibi dünya çapında tanınan isimler gündemde.

Ne yaptın Santos!

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları, kulübün son iki hocası Fernando Santos ve Rıza Çalımbay'a yapılan ödemelerle ilgili bir açıklamayla birlikte gündeme geldi. Fernando Santos'un Beşiktaş'taki performansıyla ilgili veriler de kamuoyuyla paylaşıldı. Portekizli teknik adam, Beşiktaş'ın başında 16 maça çıktı ve 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Sergen Yalçın ve Edin Terzic... 

Teknik direktör seçimi konusunda kulüpte iki farklı görüş bulunuyor. Yönetim kurulu, Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesini tercih ederken, başkan Hasan Arat ise yabancı bir teknik adamın gelmesinden yana. Arat'ın listesinde Edin Terzic'in yanı sıra Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'in teknik heyette yer alması da gündemde.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI