Fikret Orman'dan Vagner Love'a yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya gitmeye hazirlanan Vagner Love'a yanıt verdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vagner Love’un menajerinin ‘Alacaklarımızı tahsil edemezsek FIFA’ya gideriz’ açıklamalarına cevap verdi. Isparta’da katıldığı bir programda konuşan Başkan Orman, “Vagner Love FIFA’ya gitmek isterse gider. Uçaklar var. FIFA’nın merkezi İsviçre’de. Giderler, gelirler” dedi.

Vagner Love, tutmadı!

Geçen sezon devre arasında Brezilyalı golcüyü çok isteyerek transfer ettiklerini hatırlatan Başkan Orman, “Vagner Love kaliteli bir oyuncu ama tutmadı. Bizi şampiyon yapacağını düşünerek aldık ama olmadı. İyi bir kulüp bulursa gider, bulamazsa kalır. Biz ona bonservis ödedik. Bu bonservis gerçeğiyle birlikte şartlar uygun olursa gidecek. Ben Beşiktaş’a geldiğimde 20 dava vardı. Vagner Love’un kulüpten alacakları var. Bunu da alacaktır. 7 senedir hiç Beşiktaş’ın UEFA ile olan davasını duydunuz mu? Hayır.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI