Fırtına Semih

Beşiktaş'ın süper yıldızı Semih Kılıçsoy, Ümi Milli Takım'dan bomba gibi dönüyor.

A Milli Takım'a davet edildikten sonra Ümit Milli Takımı'na gönderilen Semih Kılıçsoy, oynanan hazırlık maçlarında iki gol kaydetti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve yöneticilere, "Beni buradan alın" diyecek kadar mental çöküş yaşadığı ortaya çıkan genç yıldız buna rağmen performansıyla alkış aldı ve lige bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.


Morali yerinde 

Macaristan ve Avusturya maçları için A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan ancak daha sonra Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve yöneticilere, "Beni buradan alın" diyecek kadar mental çöküş yaşamıştı. Ancak U21'de Gürcistan ve İtalya maçlarında bulduğu goller, genç oyuncunun moralini yerine getirdi.


Geri sayımda 

Gürcistan karşılaşmasında Beşiktaş taraftarının tribüne gidip, bizzat destek vermesinin Semih'in psikolojik açıdan kendine gelmesinde bir başka etken olduğu öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcunun, takımının Başakşehir'le oynayacağı karşılaşmada 11'deki yerini almak için sabırsızlandığı belirtildi.


Özel Maçta Rakip Karagümrük

Milli arada oynadığı ilk hazırlık maçında Karadağ ekibi Buducnost'u 5-1 mağlup eden Beşiktaş, bugün Karagümrük ile karşılaşacak. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde 16.00'da başlayacak mücadele, Beşiktaş'ın YouTube hesabından naklen yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI