Galatasaray'dan Beşiktaşlı Futbolcuya Küfür Tepkisi

Galatasaray Kulübü, Valentin Rosier'e sert tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ta forma giyen Valentin Rosier'e sosyal medya hesabından Fatih Terim'e yönelik küfürlü bir video paylaştığı iddiasıyla tepki gösterdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Bir sporcunun sosyal medyada sayın Fatih Terim'i ima ederek kullandığı terbiye dışı ifadelere de değineceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve aydınlanmanın önderi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiştir. Türk aydınlanmasının önde gelen kurumlarından biri olarak bunu benimsiyor ve sporcularımızı bedenen geliştirmemizin yanı sıra, ahlaken de geliştirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu genç sporcunun ahlaki olgunlaşmasını değerli rakibimiz Beşiktaş'a emanet ediyoruz." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI