Gedson Fernandes için yarışıyorlar!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçmediği isimlerden biri olan Gedson Fernandes Avrupa ekiplerinin radarına girmeye başladı. İşte detaylar... (BJK Haber transfer)

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçmediği isimlerden biri olan Gedson Fernandes Avrupa ekiplerinin radarına girmeye başladı. Kariyerinde zirveye çıkıp düşen, Süper Lig'le yeniden formunu yükseğe çıkan başarılı futbolcu için yaz transfer dönemi hareketli geçebilir. İşte detaylar...

120 milyon Euro isteniyordu!

Benfica altyapısının en önemli cevherlerinden biri olarak A takıma çıkan Gedson Fernandes 2020 Ocak ayında Premier Lig temsilcisi Tottenham'a kiralandı. O dönem genç yıldızın bonservisi için 100-120 milyon Euro bandında rakamlar konuşuluyordu. Ciddi bir piyasası olan ve geleceğinin çok parlak olacağı düşünülen Portekizli yıldız pek beklentileri karşılayamayınca 1 yıl sonra Ocak 2021'de Benfica'ya döndü. 1 ay sonra ise bu kez Galatasaray, genç yıldızı kiraladı.

Beşiktaş, Galatasaray'ın elinden aldı 

Gedson, Sarı-Kırmızılı formayla iyi bir performans sergilerken sezon sonunda Benfica'ya geri döndü. 18 maçta 1 gol, 3 asistle oynayan ve hem hücumda hem de savunmadaki oyunuyla dikkat çeken başarılı futbolcu için Galatasaray bonservis görüşmeleri yapsa da Portekiz deviyle anlaşamadı. Devre arasında Cim Bom bir kez daha Benfica'yla temas kurdu ancak bu kez yarışa Beşiktaş da dahil olmuştu.

Rize'de form tuttu

Bu kapışma Benfica'nın işine gelirken Kara Kartal da Gedson'un bonservisinin yarısını 6 milyon Euro'ya aldı. Alır almaz da Çaykur Rizespor'a kiraladı. Karadeniz ekibinde fizik-kondisyon eksiğini kapatan ve Rize'de de iyi bir oyun ortaya koyan 24 yaşındaki orta saha sezon başında Siyah-Beyazlılar'ın en büyük transferlerinden biri olarak kadroya katıldı.

İngilizler istiyor 

Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimlerin başında gelen, takım olarak iniş çıkışlar yaşayan Beşiktaş'ta hemen hemen düzenli olarak belirli bir performansın üzerine çıkabilen nadir oyunculardan olan Gedson Fernandes taliplerini de peşine takmaya başladı. Portekizli oyuncu için yine İngiltere'den bir kulüp harekete geçti.

Yarısına 6 milyon Euro...

Başarılı futbolcu için Crystal Palace'ın devreye gireceği iddia edildi. Bir süredir yıldız oyuncuyu takip eden Ada temsilcisinin, Gedson'un performansından memnun kaldığı ve sezon sonu için şimdiden Kara Kartal'la masaya oturabileceği kaydedildi. Bonservisinin yarısını Benfica'dan 6 milyon Euro'ya alınan Gedson Fernandes için Beşiktaş yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI