Golcünün kralı geliyor

Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı

Beşiktaş, Yeni Sezona Golcü Adaylarıyla Hazırlanıyor!

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde hedeflerini belirledi ve transfer hareketliliğine başladı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda özellikle hücum hattında büyük değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Hem takıma katılacak yeni oyuncular hem de ayrılacaklar büyük ilgi çekiyor. İşte transfer gelişmelerinin detayları...


Aboubakar ve Muleka Yolcu!

Cenk Tosun'un sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi nedeniyle belirsizlik yaşayan yönetim, Vincent Aboubakar'la yollarını kesin olarak ayıracak. Bunun yanı sıra uzun süredir beklenen çıkışı yapamayan Jackson Muleka'nın da ayrılma listesine dahil edilmesi bekleniyor. Ayrıca, üç hücum oyuncusuyla da yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş, yeni sezonu Semih Kılıçsoy'un dışında mevcut santrforlarla başlama ihtimalini göz önünde bulunduruyor.


Yunan Golcü Vangelis Pavlidis Gündemde!

Beşiktaş yönetimi, Alkmaar'ın formasını giyen ve Hollanda Ligi'nde 26 maçta 23 gol atarak gol krallığı yarışında zirvede bulunan Vangelis Pavlidis'i transfer hedefleri arasına ekledi. 25 yaşındaki Yunan golcü için sezon sonunda transfer girişimlerinin başlayabileceği belirtiliyor. Kulüp, Pavlidis için büyük bir bütçe ayırmayı planlıyor. Pavlidis'in piyasa değeri 22 milyon Euro seviyesinde ve her iki ayağını da kullanabilen bir futbolcu olarak dikkat çekiyor.


Olavio Juninho ve Milos Pantovic de listede 

Beşiktaş, Karabağ'ın formasını giyen 27 yaşındaki Brezilyalı golcü Olavio Juninho için de harekete geçti. Brezilyalı oyuncunun transferi için yüksek bir bonservis bedeli talep edilse de Beşiktaş, bu rakamı düşürerek oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi hedefliyor. Ayrıca, Sırbistan Ligi ekiplerinden Backa Topola'da forma giyen 21 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Milos Pantovic, Beşiktaş'ın radarına girdi. Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın Pantovic'i canlı izleyerek beğendiği ve oyuncu hakkında detaylı bir rapor hazırlattığı öğrenildi. Pantovic bu sezon 32 maçta 8 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Fanatik





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI