Güven Yalçın sinyali verdi

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Güven Yalçın, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada siyah-beyazlı takımda kalacağının sinyalini verdi.

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren Güven Yalçın, maç sonrasında yaptığı açıklama ile takımda kalacağının sinyallerini verdi.

Süper Lig 'de bu sezonu sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak tamamlayan Beşiktaş 'ta Güven Yalçın, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Güven, takımda kalacağının sinyallerini verdi.

İşte Güven Yalçın'ın o açıklamaları: 

Benim için güzel oldu 100. maçımı oynadım. Kolay değil böyle büyük bir camiada 100 maç oynamak. Bakalım neler olacak. 

Maça gelirsek, kazanmak istedik. Gol yedik. Golü kalemizde görünce zor oluyor. Son dakikalarda gol bulduk ama zaman kısaldı. Kazanamadık maalesef. 

Bu sene çok istediğimiz gibi olmadı. Hedeflerin altında kaldı. İstediğimiz yerde bitiremedik. Böyle bir sezon olabilir. Her zaman şampiyon olamazsın. Gelecek sezonu şampiyonluk hedefimiz. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI