Josef'in Paylaşımı Olay Oldu

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın paylaşımı olay oldu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu 'adalet' temalı paylaşımı, Fatih Terim'e gönderme olarak yorumlandı. Josef daha sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bunun Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le alakası yok. Terim'e geleceğinde kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Josef de Souza'dan sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Brezilyalı futbolcu, twitter hesabından Çaykur Rizespor maçının ardından adalet vurgusu yaptı. Hakem otoriteleri, Karadeniz ekibinin attığı ilk golde Josef'e faul yapıldığı, golün geçerli sayılmaması gerektiğini vurgulamıştı. 

Tecrübeli oyuncunun Terim'le yollar ayrılmasının ardından bu paylaşımı yapması gönderme olarak yorumlandı. Ancak Josef daha sonra yaptığı açıklamada "Bunun Terim'le alakası yok. Bu arada geleceğinde kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.    

İşte Josef'in o paylaşımı:


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI