Karius'un Beşiktaş'tan alacağı ne kadar?

Hafta içinde Alman Bild gazetesi, Alman kalecinin Siyah-beyazlı kulübü FIFA’ya çıktığı manşeti ile çıkmıştı.

Beşiktaş’ta son haftalarda ortaya koyduğu futbolla büyük hayal kırkılığı oluşturan ve kulübü FIFA’ya şikayet eden Loris Karius‘un Beşiktaş’tan ne kadar alacağı ortaya çıktı. Hafta içinde Alman Bild gazetesi, Alman kalecinin Siyah-beyazlı kulübü FIFA’ya çıktığı manşeti ile çıkmıştı.

Beşiktaş’a henüz yazı gelmedi

Bu olayın ardından İngiliz medyası da Karius’un yaptığı başvuru ve bir FIFA sözcüsüne de dayandırdığı haberinde bu olayın gerçek olduğunu yazdı. Diğer yandan yaşanan süreç içinde şu ana kadar Siyah-beyazlı kulübe oluşan bir yazı bulunmuyor.

Loris Karius’un 500 bin Euro alacağı var

Hürriyet’te yer alan habere göre Beşiktaş’ın Alman kaleciye 4 aylık değil üç aylık bir ödemesi var. Rakamında Bild gazetesinde yazıldığı gibi 1.4 milyon Euro değil 500 bin Euro olduğu kaydedildi. Beşiktaş kulübü, bir yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isterse 8 milyon Euro ödemesi gerekiyor. Ancak Siyah-beyazlı yöneticilerin bu sezon büyük hayalkırıklığı yaratan Alman kaleci ile yollarını ayırmak için Liverpool Kulübü yöneticileri ile temasa geçecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI