''Karşıma çıkamadılar!''

Beşiktaş teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan sert tepki...

"Ben bu süreç içinde hiç Hasan Arat ile görüşmedim. Bu da üzüldüğüm şeylerden bir tanesiydi. Son iki maç kala benim sözleşmem iki maç daha uzatmak istediler. Ben iki maçlık bir antrenör değilim. Çok bir iyi bir antrenörüm. Sadece Beşiktaş olduğu için elimi taşın altına koydum. Aldığımız takım belliydi. Onunla tabii ki uğraştık.

Samet ağabey ve Feyyaz ile konuştuk. Onlar benden iki maç daha uzatmamı rica ettiler. Lugano maçı öncesi benden bunu imzalamamı istediler. Ben de Feyyaz ve Samet Ağabey'e, 'Size güvenerek buraya imza atıyorum' dedim. 

Ben size güveniyorum dedim imzayı attım. Gece 1'de yöneticiler geldi ve görevden ayrılmamı istediler. Sabah saatlerinde Beşiktaş'la yollarımın ayrıldığını medyadan öğrendim. Keşke Feyyaz ve samet Ağabey karşıma çıksalardı. Ben nasıl insanlara saygı duyuyorsam onlar da banasaygı duymalılar. 'Beşiktaş'ı, Beşiktaşlılar yönetecek' dediler, ben de bu camiaya mal olmuş biriyim. Beşiktaş'ta futbola başladım, Beşiktaş'ta evlendi, çoçuğum oldu, Beşiktaş'a hayatımızı adadık. Ben her zaman Beşiktaşlılyım. Hiçbir zaman da kulübüme küsemem. Ama keşke bunlar yaşanmasaydı" 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI