Larin: Biraz Dinlenirim...

Beşiktaş'ta Erzurumspor maçında sakatlanan Cyle Larin son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, dün akşamki karşılaşmaya damgasını vurmayı başardı. 12 Mart’ta Başakşehir karşılaşmasının ardından 3 mücadele sessiz geçiren 25 yaşındaki futbolcu, üst üste 4. karşılaşmasında şanssızlığını kırmayı başardı. Dün akşam Atiba Hutchinson’ın pasını klas bir vuruşla taçlandıran Larin, bu sezon ligde 15 gole ulaştı. Tecrübeli futbolcu, skor sayısını 15’e çıkararak bu alanda Vincent Aboubakar’la golleri eşitledi. Yıldız isim, son 5 golün 4’ünü dış sahada atmasıyla dikkat çekti. Larin, Erzurumspor maçının 90. dakikasında bir pozisyon sonrasında sakatlığı sebebiyle yerini Montero’ya bıraktı.

‘Yorgunluk ağrısı...’

Cyle Larin, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kanadalı golcü, şu açıkmayı yaptı; “Zor bir maçtı, bu zeminde oynamak da maçı zorlaştırdı. Tüm maçı iyi oynayamadık ama genel olarak şampiyon gibi oynadık. Yorgunluk ağrısı yaşadım, hafta içi biraz dinlenirim ve cuma günkü Ankaragücü maçına hazır olurum.” 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI