Lens'ten Avcı'ya mesaj

Sivasspor'un yıllık ücretinin 1.3 milyon euro'sunu ödeyip, 1 milyon euro'sunu da Beşiktaş'a ödeterek almak istediği Jeremain Lens, bu teklifi reddetmişti.

Sivasspor'un yıllık ücretinin 1.3 milyon euro'sunu ödeyip, 1 milyon euro'sunu da Beşiktaş'a ödeterek almak istediği Jeremain Lens, bu teklifi reddetmişti. Sivasspor'un yıllık ücretinin 1.3 milyon euro'sunu ödeyip, 1 milyon euro'sunu da Beşiktaş'a ödeterek almak istediği Jeremain Lens, bu teklifi reddetmişti. Malibu'da tatilini sürdüren Hollandalı oyuncunun, yeni teknik direktör Abdullah Avcı ile konuşarak kendisine Edin Visca etkisi yapacağı sözünü verdiği ifade edildi. Ancak şu ana kadar ne Abdullah Avcı, ne de Başkan Fikret Orman; Lens ile ilgili son kararını vermiş değil.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI