Loris Karius 20 milyon Euro!

Beşiktaş Yönetimi'ne Loris Karius teklifi...

Beşiktaş’ın sezon başında Liverpool’dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius’un menajerinden Beşiktaş yönetimine oyuncusunun bonservisini alınması önerisi geldi. Siyah-beyazlı takıma geldiği günden beri büyük eleştiriler alan Alman kaleci, Süper Lig’de son haftalarda iyi performansı ile dikkat çekiyor. Karius’un formundaki yükselişin nedenlerinden birisi de Liverpool’un kaleye yeni takviyeler yapması ve bu oyuncunun Liverpool’a geri dönme şansının kalmaması olarak değerlendiriliyor.

Siyah-beyazlı kulüple bir yıl daha kiralık anlaşması bulunan Karius’un bonservis bedeli ise 8.5 milyon Euro. Beşiktaş, Alman kaleciyi gelecek yılda kiralık oynatıp sezon sonunda bonservisini alabilme imkanına sahip.

Menajerinden Beşiktaş yönetine teklif 

Fotomaç’ta yer alan habere göre oyuncunun menajeri Beşiktaşlı yöneticilere “Yaşı daha 25, en az 10 yıllık bir kariyeri daha var. Geride bir Şampiyonlar Ligi finali bıraktı. 8.5 milyon Euro öder bonservisini alır ve onu doğru motive ederseniz, 20 milyon Euro’luk kaleci olur” dediği öne sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI