Lucescu: Beşiktaş'a gidemezdim!

Mireca Lucescu, beşiktaş'ın teklifini neden kabul etmediğini açıkladı.

Mircea Lucescu: "Beşiktaş'a Gidemezdim"

Son olarak Ukrayna Premier Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev'i çalıştıran ve kariyerini noktaladığını açıklayan Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan gelen teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Micea Lucescu, Beşiktaş'ın Teklifini Neden Reddetti?

Tuttomercatoweb'e konuşan Lucescu, Beşiktaş'ın teklifini reddetmesinin sebebini lider konumda olmamalarına bağladı. Lucescu, "Liderin bu kadar puan gerisindeyken Beşiktaş'a gitmek doğru olmazdı. Kurulan o takımla şampiyonluğu kazanmayı nasıl düşünebilirsiniz?" şeklinde konuştu.

Inter'in Şampiyonlar Ligi'nden Elenmesi Üzücü

Rumen Teknik Adam, Inter'in Başarısızlığını Değerlendirdi

Lucescu, Inter'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine ilişkin de açıklamalarda bulundu. "Gerçekten Inter'in elenmesi kötü oldu. Çok üzüldüm, Inter'in yılı olabilirdi. Takım geçen seneye göre daha güçlü ancak futbolda her zaman en güçlü olan kazanmıyor. Gelecek sezon tekrar denemek zorundalar" şeklinde konuştu.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI