Lucescu-Sergen Yalçın formülü

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için flaş iddia...

Beşiktaş’ta sezon sonunda Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı hoca arayışları kapsamında yönetim çalışmalarına devam ediyor. Gündeme birçok isim gelirken Siyah-beyazlı yönetim, şu ana kadar kimseyle resmi bir görüşme gerçekleştirmedi.

Teknik direktör adayları 

Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminin ardından resmi görüşmelere başlayacak Siyah-beyazlılar, listesindeki isimlerle ilgili girişimlerine devam ediyor.

Kara Kartal’da yönetim, takımın Şamipyonlar Ligi hedefinin bulunması ve yönetime talip olan diğer adaylara saygısızlık olmasın diye şu ana kadar görüştüğü isimler konusunda sır vermiyor. Öte yandan cumartesi günü Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın Başakşehir’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı izleyenler arasında yer alan Mircea Lucescu’nun da adaylar arasında yer aldığı biliniyordu. Yönetimin hoca konusunda yetki verdiği başkan Fikret Orman’ın Rumen teknik adam ile anlaştığı iddia edildi. Akşam’da yer alan habere göre Lucescu’nun yardımcılığını ise Sergen Yalçın yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI