Mandzukic'in Yerine Eski Milanlı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Ezeli rakibi Galatasaray'ı devirerek liderliğini perçinleyen Beşiktaş'ta gösler golcü transferinde... Ara transfer döneminde kadroya yapacağı takviyelerle liderliği kimseye kaptırmak istemeyen Kara Kartal Mandzukic'in Milan ile el sıkışması can sıkarken, Hırvat golcünün yerine bir başka isim gündeme geldi. İşte Beşiktaş'ta transferde son dakika... 

Süper Lig'de 19 haftada topladığı 38 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, son hafta oynadığı zorlu Galatasaray derbisini de 2-0 kazarak kritik virajı kayıpsız dönmeyi başarmıştı.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına da az bir süre kala transfer çalışmalarına da hız veren Beşiktaş, liderliği kimseye kaptırmak istemezken listenin başında bulunan isimlerden olan Mario Mandzukic'ten kötü haber gelmişti.

Hırvat golcü, bir süredir görüşmeler yaptığı Serie A'de şampiyonluk mücadelesi veren Milan'a imza attı.

Mandzukic sonrası yeni plan devrede! Kartal'dan transfer harekatı

Mandzukic'in yerine eski Milanlı! 'Gelmeye hazır...'

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Mandzukic, Milano ekibi ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varırken yarım sezonluk 1.5 milyon Euro artı bonuslar kazanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın yarım sezonluğuna 1 milyon Euro artı bonuslara anlaşmayı planladığı ancak gerçekleşmeyen 1,90'lık futbolcunun yerine flaş bir isim gündeme geldi.

Buna göre; Mario Mandzukic transferinin rafa kalkması sonrası siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yıldız Alexandre Pato'nun durumunu sorduğu öne sürüldü.

Mandzukic'e teklif edilen rakamlara Brezilyalı yıldızın siyah-beyazlı formayı giyebilecek olması yönetimin hevesini kabarttı.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör Sergen Yalçın'a, "Mandzukic'in beğenmediği paraya Pato gelmeye hazır. Eğer istersen temas kurabiliriz" dediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın bu hafta içerisinde Pato ile ilgili son kararını vermesi bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI