Marko Pjaca için kıran kırana pazarlık

Beşiktaş, Marko Pjaca transferi için Juventus ile görüşüyor.

Beşiktaş yönetiminin Ryan Babel’in Fulham’a transfer olmasından sonra sol kanat için Marko Pjaca için girişimlere başladığı öne sürüldü. Yaklaşık bir haftadır gündemde olan Hırvat kanat oyuncusu hakkında İtalya’dan önemli bir transfer iddiası geldi.

İtalyan La Nazione sitesinin haberine göre Siyah-beyazlı yönetim, Pjaca’yı kiralamak için Juventus ile görüşmelere başladı. Haberin detaylarında İtalyan ekibinin sözleşmeye satın alma konusunda zorunluluk koymak istediği ve Beşiktaş’ın da buna sıcak baktığı yazılı.

Marko Pjaca'nın performansı  

Gelecek vaad eden yıldızlar arasında gösterilen 23 yaşındaki oyuncu, İtalya’da beklentileri bir türlü karşılayamadı. Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan Hırvat oyuncu, sezonun ilk yarısında Fiorentina’ya kiralanmıştı. İlk yarıda 16 maçta forma giyen Pjaca, bu maçlarda sadece bir asist yapabildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI