Musrati'ye tehdit

Beşiktaş'ın yıldızı Al-Musrati, Libya'yı karıştırdı.

Beşiktaş'a Geldiği İçin 'Vatan Haini' İlan Edilen Al-Musrati Milli Takım Davetini Reddetti

Beşiktaş'a devre arası transferiyle katılan ve ülkesi Libya'da 'vatan haini' ilan edilen Al-Musrati, milli takım davetini reddetti. Al-Musrati, 6 ve 15 Haziran tarihlerinde oynanacak Mauritius ve Cape Verde maçları için Libya milli takımı teknik direktörü Sredojevic tarafından yapılan daveti geri çevirdi. Bu durum ülkesinde büyük bir tartışma yarattı.


Milli Takım Davetini Reddetti

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a gelen Al-Musrati, Libya'daki bazı kesimler tarafından 'vatan haini' ilan edilmiş ve milli takıma alınmaması için kampanyalar başlatılmıştı. Yaşanan olayların ardından aylar geçmesine rağmen, Al-Musrati'nin milli takıma davet edilmesi yeni bir krize neden oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, teknik direktör Sredojevic'in davetini reddetti.


Ses Kaydı İddiası

Teknik direktör Sredojevic, Al-Musrati ile birlikte milli takımda oynayan diğer oyuncuların ses kayıtlarının elinde olduğunu açıkladı. Şu ifadeleri kullandı:

"Başta bende dosyası olan tüm Libyalı oyuncularla bizzat iletişime geçtim. Musrati geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'la taç giydi. Ancak bu oyuncu ve diğer profesyoneller, teknik heyetin Libya milli takımına katılma davetini kendi gerekçeleriyle reddetti."

"Milli takımda oynamayı reddeden tüm oyuncuların ses kayıtları elimizde var. Şu anda bunlara ihtiyacımız yok çünkü Libya'yı onurlandırmak için ellerinden geleni yapacak 28 oyuncumuz var."

"Ancak kapıyı açık bırakıyoruz. Bu profesyonelleri gelecekte kadromuza dahil etmek istiyoruz."







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI