Oğuzhan Özyakup'tan müthiş başlangıç

Feyenoord'da ilk maçına çıkan Oğuzhan Özyakup maçın hemen başında golünü attı.

Oğuzhan Özyakup, Feyenoord formasıyla çıktığı ilk maçta 2. dakikada golünü atarken Enes Ünal ise Mallorca karşısında Real Valladolid'i 1-0 öne geçirdi.
Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralık olarak gönderilen Oğuzhan Özyakup, çıktığı ilk maçta Emmen karşısında 2. dakikada gol perdesini açtı.Oğuzhan, maçın 63. dakikasında yerini Renato Tapia'ya bırakarak oyundan çıktı. 

Feyenoord 64. dakikada Jörgensen ve 80. dakikada Luis Sinisterra'nın golleriyle karşılaşmayı 3-0 kazandı. Bu sonuçla Feyeoord Hollanda Ligi'nde 3. sıraya yükseldi. 

Oğuzhan Özyakup'un golü 



La Liga ekibi Real Valladolid'de forma giyen Enes Ünal ise Mallorca deplasmanında 56. dakikada takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Genç futbolcu maçın son dakikasındaki yerini Emeter'e bırakırken gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI