Okan Burak'tan Beşiktaş açıklaması

Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'la ilgili açıklama yaptı.

Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı ismi zaman zaman Beşiktaş ile anılan Okan Buruk’tan açıklama geldi. NTV Spor net’in canlı yayınına katılan tecrübeli teknik adam, Siyah-beyazlılardan teklif alıp almadığı ile ilgili soruyu da cevapladı.

“Şenol Güneş, sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacak. Sizin isminiz de geçiyor. Siyah Beyazlılar’dan teklif aldın mı?” sorusuna Okan Buruk “Beşiktaş’tan bana herhangi bir teklif gelmedi. İsimler geçiyor. Türkiye’deki Abdullah Hoca, Sergen Yalçın, Mehmet Hoca (Özdilek), Samet (Aybaba) Hoca çok fazla isim var. Bunlar normal. Nasıl başarılı oyuncuların transferde ismi geçiyorsa, başarılı isimlerin de anılması normal.” yanıtını verdi. 

“Beşiktaş teknik direktörlüğünü düşünür müsünüz?” sorusuna ise yanıt vermekten kaçınan Okan Buruk, “Şu anda ortada bir şey olmadan bir şey demem yanlış olur.” yanıtıyla yetindi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI