Olmaz!

Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı

OLMAZ!


Rakibin utanmadan dakikalarca video yaparken sen film serisi olacak görüntüleri konu etmiyorsan OLMAZ!

Bir sene siyasilerin, bir sene MHK'nın kapısını aşındırıp şampiyonluk dilenirken sen masaya yumruğunu vurmuyorsan OLMAZ! 

Bir seçimle gelirleri tartışılan takımla arasındaki puan farkına bakmadan masa başında şampiyonluk hesapları yapıyorken, görüp susuyorsan OLMAZ! 

Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyiz diye beylik laflarla da OLMAZ! Çünkü lafla ancak size dikilmiş üçüncülük kaftanını giyebilirsiniz, ancak Beşiktaş'ın yeri üçüncülük OLAMAZ! 


SENİNLE DE OLMAZ! 

Boş alan bulsa da dripling yapsa diye beklenen Lens seninle de OLMAZ!

Bir maç şahane bir maç yokları oynayan Medel seninle de OLMAZ! 

Her maç "Kolların mı yok?!" sorusunu sorduran Karius seninle de OLMAZ! 

Ve her sıkıntıda Necip'e koşan hocam, Kagawa'ya 90 dakikayı göstermeyen hocam seninle de OLMAZ! 

Neden mi olmaz? Futbolda düzen, disiplin çok önemlidir tabiki ama birçok etkenin bir araya gelip oluşturduğu en önemli şey istikrar olmalıdır. Ve bu şekilde istikrar OLMAZ, istikrar olmazsa başarı OLMAZ!


Herşeye rağmen...

Kalan şu birkaç haftada, bütün engellere rağmen sen Beşiktaş gibi oyna! Varsın birileri kirli oyunlarıyla şampiyonluklarını konuşsun, sen nesilden nesile gururla anlatılasın!


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI