Quaresma'dan asker selamı yorumu

TFF Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

TFF Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Quaresma'nın açıklamaları:

Her şey iyi gidiyor, her şey yolunda. Maalesef son maçta istediğimiz sonucu alamadık ve kötü bir mağlubiyet aldık ama hala hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sakatlığı ne durumda?

Şu anda gayet iyim. Beşiktaş'ta bir sakatlık geçirdiğim bir yere darbe almıştım maç sırasında ve burada da bir sakatlık yaşadım.Şu an gayet iyi hissediyorum. Önemli olan fiziksel olarak da hazır olmak.

Yediklerime çok dikkat ediyorum. Antrenmanlardan sonra bireysel hocamla çalışıyorum salonda. Bu da işe yarıyor. 30 yaşından sonra oyuncuların kendine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Benim de yapmaya çalıştığım bu.

Türk Milli takımının gidişatı hakkında ne düşünüyor?

Portekiz Milli Takımı harika bir takım ve harika bir hocası var. Son maçta şansız bir maç yaşadılar. İlk yarı istedikleri oynayamadı ama ikinci yarı iyi oynadılar. Birçok fırsatı değerlendiremediler. Belki 2.3 golü bulmak için fısatları buldular ama olmadı. Top bazen içeri girmiyor. Portekiz Milli Takımı'nın da başına bu geldi. Avrupa Şampiyonası'na gitmekle alakalı bir sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum. Oraya gideceklerdirler.

Türkiye Milli Takımı ile alakalı olarak çok mutluyum. Çünkü birlikte çalışma fırsatı bulduğum oyuncular ve birlikte çalışma fırsatı eriştiğim harika bir teknik direktör var başlarında. İşler onlar için çok iyi gidiyor. Fransa'yla berabere kaldılar ve iyi iş yaptıklarına inanıyorum. Onar içinde çok mutluyum.

Asker selamı hakkında. ne düşünüyorsun?

Aslında futbolda birçok şeyi anlamaya çalışıyorsunuz ama sonunda anlam vermeye çalıştığınız şeyleri anlamaya değer şeyler olmadığının farkına varıyorsunuz. Gol attıktan sonra her oyuncu her takım istediği gibi kutlayabilir. Yapılan gol sevincinde herhangi bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Hiç kimseye saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Bununla alakalı konuşacak kişi ve kararı verecek kişi ben değilim. O yüzden bununla alakalı konuşsam dahi herhangi bir şey ifade etmeyeceğini düşünüyorum. Bazen çok fazla şey söylemek istiyorsunuz ama söyleyeceğiniz şeyler sonunda haksızlık olabileceğiniz geliyor. O yüzden fazla bir şeyde konuşmak istemiyorsunuz. Bence herkes istediği gibi golü kutlayabilir. Herhangi bir saygısızlık yok.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI