Quaresma'dan taraftara olay yanıt

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, sosyal medya üzerinden kendisine eleştirilerde bulunan bir Beşiktaş taraftarına olay bir cevap verdi.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, sosyal medya üzerinden kendisine eleştirilerde bulunan bir Beşiktaş taraftarına olay bir cevap verdi. Bu sezon gerek sakatlığı gerekse devre arasında takımdan ayrılmak istediğinden dolayı inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan yıldız oyuncu, Portekiz Milli Takımı’nın İsviçre ile oynayacağı maçın aday kadrosuna da çağrılmadı.

Ricardo Quaresma, olay adam olmaya devam ediyor

Sosyal medyada bir taraftarın yapmış olduğu eleştirilere Quaresma’dan anında cevap geldi. Bir Beşiktaş taraftarının sosyal medyada ‘Bu sezon en beğenmediğim performanslar kanat oyuncularından geldi desem abartmış olmam herhalde Quaresma yaşından dolayı olsa gerek adam eksiltemiyor eskisi gibi. Lens ise geçen sezondan beri beklenen performansı veremedi, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Uçan, kaçan, süratli, ceza alanına girebilen kanat oyuncuları transfer etmeliyiz’ yorumunda bulunmuştu. Bu yorumun altına Portekizli yıldız ‘Söylediklerin tamamen b.ktan’ cevabını verdi.

İşte o diyalog


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI