Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atilla Türker'i Mahkemeye verdi

Beşiktaş'ın hukuk işlerinden sorumlu eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gazeteci Atilla Türker'in kavgası mahkemeye taşındı.

Beşiktaş’ın eski hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gazeteci Atilla Türker’in kavgası mahkemeye taşındı.

Siyah Beyazlı kulübün eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, gazeteci Atilla Türker'in kendisi hakkında haksız ithamlar iddiasıyla savcılığa yaptığı suç duyurusu kabul edildi ve savcılık Atilla Türker’e dava açtı.

Dava açıldığına dair UYAP bilgisi paylaşan Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu “Attila Türker, sonunda seni sanık olarak görmek de nasip oldu. Sen şimdi bunu da alır dava açmadı, açamaz diye yayarsın” mesajı yayınladı. 

Atilla Türker daha önceleri Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Fikret Orman’la ilgili yaptığı yayınlar için “2 yıldan bu yana onlarca belge yayınlamama karşın tek bir dava bile açamadınız. Korktunuz. Ah bir açılsaydı. Nerede o davalar?” şeklinde paylaşımda bulunmuş ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu ısrarla konunun mahkemeye intikal ettiğini belirtmişti. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu “Geçmişte bize karşı yapılan ithamlar, iftiralar için bir çok kere savcılığa suç duyurusunda bulunmuştuk. Ancak gazeteciliğin ardına saklanarak yapılan iftiralar için elimizden bir şey gelmiyordu. En son 3 farklı dosya ile şikayetimizi yaptık. Savcılığın verdiği bu karar ile Atilla Türker sanık oldu. Şimdi gerçekler ortaya çıkacak. bugün sanık olan yarın mahkumda olacak” ifadesini kullandı. 

Sbhaber.com 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI