Salih Uçan için sürpriz transfer iddiası

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor'un Transfer Gündemi: Salih Uçan'a İlişkin İddialar

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer hamlelerini hızlandırıyor. Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek oyunculara yönelen kulüp, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor, tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yeteneklere de önem vererek yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Özellikle sezon sonunda Olimpiakos ile sözleşmesi bitecek olan Mady Camara ve Georgios Masouras gibi isimlerin transferi gündemde.

Salih Uçan Transferi Gündemde

Trabzonspor'un radarında olan bir diğer isim ise Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncusu Salih Uçan. Bordo-Mavili kulüp, Uçan'ı kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor ve transferi gerçekleştirmek için çaba harcıyor.

Orsic'in Performansı Bekleniyor

Trabzonspor'un transfer gündeminde ayrıca Dinamo Zagreb'den transfer edilen Mislav Orsic'in performansı da merakla bekleniyor. Orsic'in ortaya koyacağı performans, ön bölge transferinde etkili olacak ve takımın hücum gücünü artırabilecek nitelikte olacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI