Samet Aybaba: Sergen Yalçın'ı Kıskandım

Beşiktaş'ın eski kaptanı ve eski teknik direktörü Samet Aybaba, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında Siyah-Beyazlı kulüple önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski kaptanı ve eski teknik direktörü Samet Aybaba, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında Siyah-Beyazlı kulüple önemli açıklamalarda bulundu.

MENEMEN BİR SİMGEYDİ 

İşte Samet Aybaba'nın sözleri; 

“Beşiktaş’ta bolluk yıllarının değil, ‘Feda’ döneminin  teknik direktörü olmayı tercih ederim. Takımla hep birlikte menemen yemek birlikteliğin simgesiydi. Beşiktaş olarak bir dönem gece sahanda yumurta yediğimizi herkes bilirdi. Birlikte hareket eden bir kulübüz, gece 2-3'de başka ne yenir yani? Ya çorba içilir, ya da menemen yenir. İnsanlar bunu başka yere çekmeye çalıştılar, bunların hiçbir şeyi yok demeye çektiler."

HEYKELİNİ DİKERİZ DEDİLER

"Bana deseler ki, 'Şenol Güneş döneminde mi Beşiktaş'ta antrenör olmak istersin yoksa feda dönemindeki Beşiktaş'ta m olmak istersiniz?', ben kesinlikle feda dönemini seçerim... O zaman hiçbir teknik direktör o koltuğa talip olmadı.O sezon en yetkili isim, 'İlk 10'a gir heykelini dikeriz' dedi. Ve tabii ki; 3. olduk, dikmediler tabi heykelimizi. 10. olmamız gerekiyormuş..."

SERGEN YALÇIN'I KISKANDIM

Sergen Yalçın'ın görkemli imza töreni hakkında da konuşan Samet Aybaba, "Sergen Yalçın'ın imza törenine önce mutlu oldum, tabii ki kıskandım. İçinden çıktığınız bir takımın başına geldiğinizde herkes öyle bir sahne görmek ister. Beşiktaş tarihinin güzel görüntülerinden biriydi." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI