Şenol Güneş'e süper teklif

Beşiktaş'ta gündem transferlerin yanı sıra gözler yönetimin teknik direktör Şenol Güneş'e yapılan teklifte...

Beşiktaş'ta  gündem transferlerin yanı sıra gözler yönetimin teknik direktör Şenol Güneş'e yapılan teklifte... 

Beşiktaş 2. Başkanı Serdar Adalı'nın "Şenol Güneş hocamıza çok inanıyoruz. Biz ona üç senelik senelik bir teklifte bulunduk. Onunla devam etmeyi çok istiyoruz ve hocamızın cevabını bekliyoruz." sözlerinin ardında yatan bomba gelişme ortaya çıktı.

Güneş'e yapılan astronomik teklif sonrası Beşiktaş'ın hemen kolları sıvadığı, tecrübeli teknik adama teklifte bulunduğu öğrenildi. İşte o teklif ve teklife dair detaylar...

Beşiktaş'ın teklifi sonrası "Sezon sonuna bir görelim" dediği açıklanan Güneş'in, yurtdışından gelen teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Fotospor'un haberine göre; teklifin adresi Katar! Şenol Güneş'e yapılan ve adete dudak uçuklatacak cinsten olan teklif Milli Takım için yapıldı.

TOPLAM 8.5 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR...
Şenol Güneş, Katar Federasyonu'nun teklifini kabul ederse, 2019 yılı için 1.5 milyon euro, 2020 ve 2021 yılları için 2'şer milyon euro, 2022 yılı içinse 3 milyon euro olmak üzere toplamda 8.5 milyon euroyu cebine koyacak.

Şayet Güneş bu teklifi kabul ederse, 2022 yılında Dünya Kupası'nı tertipleyecek olan Katar'ın turnuvaya hazırlanmasında da önemli rol oynayacak.

Katar Milli Takımı'nın daha önce Fatih Terim'e de transfer teklifinde bulunmuştu.

Katar Milli Takımı'yla, Dünya Kupası'nda boy gösterecek Şenol Güneş'in ayrıca turnuva için ekstra bonusları da olacak.

Gruptan çıkılması durumunda ise sözleşmesi otomatik olarak iki yıl uzayacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI