Şenol Güneş'ten Redmond isteği

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması devam ediyor. Yönetim, öncelikle iç transferi bitirmeye odaklandı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Önümüzdeki sezonun planlamasını yapan Beşiktaş'ın önceliği iç transfer. Teknik direktör Şenol Güneş, Nathan Redmond’ın takımda kalmasını istiyor

Şenol Güneş, Redmond'ı istiyor

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması devam ediyor. Yönetim, öncelikle iç transferi bitirmeye odaklandı.

Şenol Güneş’in takımın başına geçmesinin ardından performansı yükselen Nathan Redmond’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek.

Güneş, İngiliz futbolcunun mutlaka takımda kalmasını istiyor. TRTSPor'da yer alan habere göre; boşta olan Redmond ile maddi konularda bir problem yok.

1,5 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme öneren yönetim, oyuncu tarafından gelecek cevabı bekliyor. Haziran ayında çocuğu dünyaya gelecek Nathan Redmond'ın eşi ise ülkesi İngiltere’ye dönmek istiyor. Yönetim, 29 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan gösterdiği performansla takımın en beğenilen isimlerinden olan Gedson Fernandes’e de bir çok talip var.

İtalyan basını, Monaco'nun ilgilendiği Portekizli futbolcu için Napoli'nin de devreye girdiğini iddia etti.

Beşiktaş yönetiminin, bonservisinin yüzde 50'sini elinde bulundurduğu Gedson için 20 milyon euronun altındaki tekliflere sıcak bakmadığı öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI