Sergen Yalçın'ın son durumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a başarılı oeperasyon.

17 Kasım 2025

Beşiktaş, Sergen Yalçın’ın anjiyo operasyonu geçirdiğini duyurdu. 

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın sabah saatlerinde başarılı bir anjiyo operasyonu geçirdiğini resmi bir açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, Yalçın’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edileceği ifade edildi.

Kulübün açıklaması şu şekilde:

“Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, bu sabah başarılı bir anjiyo operasyonu geçirmiştir.

Sergen Yalçın’ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Stent takıldı

Operasyonla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

53 yaşındaki teknik direktörün %90'ı tıkalı olan bir damarına stent takıldığı, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 

Yalçın’ın bugün hastanede gözetim altında tutulacağı ve salı günü taburcu edileceği öğrenildi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI