Sıra Sende Demir Ege Tıknaz

Beşiktaş'ın süper yeteneği Demir Ege Tıknaz kendini göstermeye hazır...

Beşiktaş'ta daha önce altyapı hocalığı yapan Önder Karaveli, büyük bir cesaretle Emirhan İlkhan'ı sahaya sürdü. 17 yaşındaki genç yıldız gösterdiği performansla ilerisi için umut verdi. Önemli bir yıldız olacağının sinyalini verdi.

Beşiktaş'ta teknik ekibin üzerine titrediği bir başka isim ise Demir Ege Tıknaz… Gaziantep ile oynanan U19 maçında gol atma başarısı gösteren Demir Ege'yi Emirhan gibi sahaya sürmek için doğru zaman bekleniyor.

17 yaşında ve 10 numara bölgesinde oynayan Demir Ege de formayı kapmak için var gücüyle çalışıyor.

BİR İLK YAŞANDI


Siyah-Beyazlılar'da Gaziantep FK maçında bir ilk yaşandı… Beşiktaş, 1999 yılından bu yana bir ilki gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlı ekip, 8272 gün sonra bir Süper Lig maçında 4 altyapı oyuncusuyla sahada yer aldı.

Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan maça 11'de başladı. Siyah-Beyazlı Yönetim de özkaynaktan daha fazla oyuncunun forma şansı bulması için Önder Karaveli'ye büyük destek veriyor. 


Sporx


Demir Ege Tıknaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? 

Gösterdiği başarılı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç futbolcu Demir Ege, 17 Ağustos 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

U19 Süper Lig ve UEFA Gençlik Ligi’nde forma giymiştir. Beşiktaş A Takım kadrosuna kadar yükselmeyi başaran Demir Ege Tıknaz kısa süre içinde bir çok büyük kulübün transfer listesinde yer almayı başarmıştır.

Futbol dünyasının yıldız isimlerinden Paul Pogba’ya benzetilmekte ve futbol severler tarafından kendisine Pogba Demir denilmektedir. Türkiye U18 Milli Takım kadrosunda da yer alan Demir Ege uzun boyu, teknik kapasitesi, hava topu hakimiyeti ve oyun zekası ile geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösterilmektedir. Merkez orta saha olarak görev yapmaktadır.

Beşiktaş U19 takımında forma giyen Demir Ege 2022 yılında Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un radarına takılmıştır. Ayrıca yine Beşiktaş takımının son dönemde performansı ile göz dolduran genç futbolcularından Emirhan İlkhan‘da Borussia Dortmund takımı tarafından takip edilen diğer isim olmuştur.

Demir Ege Tıknaz Beşiktaş A Takım kadrosuna ise Süper Lig’de ilk kez 9 Ocak 2022 tarihinde Çaykur Rizespor takımı ile gerçekleşen karşılaşma ile dahil olmuş, ancak süre almamıştır. Maç 2-2 sonuçlanmış, 1 golü ise Emirhan İlkhan kaydetmiştir.

 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI